Mar 15, 2011

Bukan Entry Review Filem

Mungkin orang lain sibuk mereview filem Hikayat Merong Mahawangsa yang baru ditayangkan sempena cuti sekolah ini.Namun aku tidak berpeluang untuk menontonnnya disebabkan faktor family aku yang tak minat cerita melayu, apatah lagi filem melayu di pawagam.makhluk pelik tak tahu apa nama

Ahad lepas, family aku tengok Rango, aku tak tengok.Sumpah budak-budak punya.Aku suka tengok wayang.Tapi tidak kali ini.Sementara adik-adik aku kat wayang, aku dan sorang lagi adik dan mak aku berjalan-jalan keliling Dataran Pahlawan Mall.Serius aku memang miss untuk lepak-lepak, jalan-jalan, beli itu beli ini.Eh, bukan senang gua nak dapat masa macam ni.
Nak tunggu masa universiti, lama lagi.

Sometimes, masa weekend, kalau nak tengok filem, family aku akan ke Melaka.Pegi sana la best sebab ada gsc.Sebab gsc la pop corn dia sedap.
Trend orang sini kalau nak shopping atau tengok wayang pegi yang jauh-jauh punya.Batu Pahat ke , Melaka ke, JB ke.Kat sini bukannya takde mall, cuma ala, setakat wetex parade tu apa yang ade.Ni tempat budak sekolah menengah  melepak, buat  gathering bagai.

Bagi aku, lagi jauh tempat nak jalan-jalan ,lagi aku suka.Tapi bersedialah untuk keesokan harinya, bangun pukul 10 pagi dengan badan kaki sakit.

2 comments:

RastaMat said...

wetex??
tempat warga asing punya gathering..

hahaha...

Hayla said...

lorh, tahu wetex?

hahahahah, setuju.