Dec 4, 2010

Jogging

Hari ni pagi2 mak kejutkan tuk solat subuh.Selalunya alarm hp yg tolong kejutkan.Lepas solat subuh nak sambung tidur balik tapi tetiba mak ajak pulak pegi jogging kat tanjung.Hahaha..selama ni memnag tak pernah pegi jogging, apatah lagi dengan family.

Dengan hati yang berat dan mata tertutup pegi tukar pakaian dan pakai kasut sekolah tanpa stokin.Haha..tak terpikir la nak pakai.Sampai sana mulalah berjogging.Jogging...jalan...jogging...jalan.But still mengantuk sampai ada menguap kat sana.

Then pegi ke area playground pulak pasal adik nak main kat sana.Yang paling best, dapat main buai.MAIN BUAI! Peh, rindu beb dah lama tak main buai.Rasanya kali terakhir main buai masa umur 12 tahun. Sekarang, 16 tahun!

Oh, nanti sambung lagi.Nak tengok Narnia! :D :D :D :D

2 comments:

PhotoGraphic said...

owh ok..tp nampak x papan tande kat playground tu? "hanya untuk 12 kebawah sahaja!"..haha

Hayla said...

tak notice pun papan tande kat situ.. nampak buaian teringin nak main..haha
apa salahnya utk sekali sekala ;)