Feb 3, 2011

Lelaki dan Rambut Panjang.

Kenape ada lelaki yang suka berambut panjang ? Nak bela rambut eh?
Ke.. trend? Or malas nak gunting?
Seriously aku memang tak minat dengan lelaki yang berambut panjang ni.Macam kelakar pulak bila orang macam ni boleh pegi buat rebonding rambut.

aku tak kenal

Pada pandangan aku, lelaki yang rambut panjang ni:


mana lagi nampak smart?
  • macam selekeh/tak terurus, kalau dia pandai bela rambut pun ok la.
  • tak cool
  • tak macho
  • dicop sebagai budak emo.Sebab macam stail emo rambut panjang  sampai tutup mata.
  • ke'hensem'an, or ke'kiut'an, or ketampanan tak terserlah
  • kengkadang nampak macam ganas pun ada
  • doesn't act like a real guy
  • serabut

Not every guy yang rambut panjang ada ciri yang kat atas tu.Who knows?

But isn't better if guy just have short and tidy hair?That's how they look like a REAL guy.

Aku tak tau salah ke tak rambut panjang ni tapi kalau nak imej baik kenalah pandai bela dan jaga rambut.At least, saham pun tak jatuh.Hakhak!

Well, depends on their intention.

love like woe <3 <3


::gua harap adik laki gua tak macam ni.Hari-hari gua akan cacakkan rambut dia.Ahaks.



sumber pic:google

2 comments:

Omu Rice said...

lelaki rambaut panjang bagi omu bukan pengotor...tapi dielah paling bersih...yelah...ingat senang ker nak jaga rambut panjang...dah lah lurus macam kene rebonding...ahak!!! tapi depends pada orang jugak...hehehe.

Hayla said...

Kalau niat orang tu nak bela rambut panjang, kenalah pandai jaga.
Like I said, not every guy is like the one that I stated above :)